SCHRIJFBEGELEIDING

Een boek schrijven kan soms ontzettend frustrerend zijn. Je hebt een idee, maar je weet niet waar je naartoe wilt, je zit in een schrijfdip of je karakters voelen plat aan. En dan moet je ook nog dat ene hoofdstuk fixen. En als je eindelijk je boek af hebt... o help, hoe nu verder? Je wilt het misschien wel laten uitgeven bij een uitgever of onder eigen beheer. Dat kan ook een enorme drempel zijn. Ik heb al deze dingen meegemaakt en ik zou je daar graag bij willen helpen!

Er zijn verschillende diensten die ik aanbied. Van brainstormsessies tot redactiewerk. Ik kijk altijd naar jou en je manuscript als individu en zorg dat mijn hulp past bij wat jij zoekt. Kijk wat rond en als je graag iets wil wat niet in een van deze paketten zit, stuur me gerust een mailtje en dan overleggen we samen wat voor jou werkt.


Starterspakket

€ 250, -

voor 3 lessessies

Heb je geen idee hoe je moet beginnen? Ik help je op weg in drie sessies. Van idee tot manuscript!

Lees Meer

Brainstormsessies

€ 50, -

voor 45 minuten

Zit je vast en heb je een sparringspartner nodig? Laten we brainstormen!

Lees Meer

Spelcheck

€ 15, -

per 10.000 woorden

Ik lees je manusicript door en check op spel- taalfouten en zinnen die niet lekker lopen, wat ik voor je corrigeer.

Lees Meer

Stijlcheck

€ 50, -

voor 2500 woorden

Ik lees de eerste 2500 woorden op en kijk naar je schrijfstijl. Je krijgt een rapport waarin tips en tricks staan om je verhaal nog beter te maken.

Lees Meer

Proeflezen

€ 60, -

per 10.000 woorden

Ik lees je hele manuscript door en je krijgt een rapport over onder andere je karakters, je verhaallijn, spanningsbogen en sfeer.

Lees Meer

Redactie

€ 100, -

per 10.000 woorden

Het totaalplaatje: Ik lees je hele manuscript door en je krijgt een verbeterd manuscript teruggestuurd met een rapport met tips en tricks.

Lees Meer