Het Starterspakket

Prijs: € 250, -

voor 3 sessies

+ feedback op je eerste 2500 woorden

Een lege bladzijde staart je aan. Je begint met typen, maar al snel loop je vast. Je kent je karakters niet en je weet niet waar je naartoe wilt. Waar gaat je plot naartoe? En hoe zorg je ervoor dat je karakters diepgang krijgen als je ze net kent?

Dit zijn allemaal problemen waar je tegenaan kan lopen. Als je dit herkent, ben je misschien wel een planner, net als ik.

Je hebt twee soorten schrijvers. De pantsers en de planners. De panters beginnen met schrijven en kunnen zonder outline zo een verhaal opschrijven. Sommigen zijn planners en hebben toch een outline nodig. Maar hoe zet je zoiets op? Hoe begin je? Hoe vind je een verhaal dat bij je past? En hoe ontdek je je schrijfstijl als je eenmaal begint?

In het starterspakket help ik jou op weg. In drie sessies van anderhalf uur gaan we samen op zoek naar wat jouw manier is van verhalen opzetten, je karakters leren kennen en jouw schrijfstijl ontdekken.

De sessies kunnen er als volgt uitzien:

Belangrijk

Als je documenten opstuurt, graag in Microsoft Word of in Google Docs. Niet in pdf vorm, dan kan ik er niet in bewerken.